Den pro mámu: Úsměv mámy a Zlín Film Festival spojují síly pro podporu mateřství a duševního zdraví žen

Zlín, 30. května 2024 – Úsměv mámy, organizace zaměřená na podporu mateřství a duševního zdraví žen v perinatálním období, se spojila s prestižním Zlín Film Festivalem. Cílem této akce je připomenout maminkám, jak důležité je nezapomínat na péči o sebe a své psychické zdraví.

Od 3. do 5. června 2024 budete mít příležitost setkat se s odborníky a peer konzultantkami z Úsměvu mámy v Parku Komenského ve Zlíně. Na našem stánku, který bude otevřen každý den od 8:30 do 19:00 hodin, budeme k dispozici všem maminkám, jejich rodinám, ale také i budoucím rodičkám. Společně budeme hovořit o sebepéči, psychohygieně a důležitosti najít si čas pro sebe jako prevenci psychických obtíží v mateřství. Pro vaše ratolesti bude připraven dětský koutek, abyste si mohly nerušeně popovídat o tom, co vás zajímá nebo trápí.

V rámci naší aktivity na festivalu vás srdečně zveme také na přednášku MUDr. Kristýny Leškové, lékařky a gynekoložky, s názvem „Jak pečovat o mámu“. Tato inspirativní přednáška o péči před a po porodu a prevenci poporodní deprese se uskuteční 5. června 2024 v 15:00 v dětském šapitó v Parku Komenského.

Přijďte navštívit náš stánek a podpořte naši snahu o vytvoření prostředí plného porozumění a podpory pro ženy v perinatálním období.

Společně můžeme otevřít nové kapitoly šťastného mateřství!

Pro více informací kontaktujte:

Lucie Rusková 
Hlavní regionální koordinátorka za Zlín 
E-mail: zlin@usmevmamy.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Theme: Overlay by Kaira Úsměv mámy 2020